Loner!!

11.12.2011
21:46

Hei!
No sitt eg heilt aleine på hybelen og gjer ingenting.. Ove Johnny er ute å kjøyre moped som vanlig, og då blir eg sittande igjen aleine sidan eg ikkje har lappen.. Er eigentleg litt kjipt, men men..

Kom tilbake til Dale i halv 8 tida. Sidan vi ikkje hadde så mykje mat igjen, tok vi oss ein tur ned på esso for å kjøpe ein grandiosa. Er eigentleg ikkje så velig glad i kjøpe pizza, men eg kan ete det viss ikkje vi har noko anna..

 Silje

Juleball og lærekjøyring!

10.12.2011
23:26

Hei!
I går når eg kom heim frå Dale var Camilla med mamma å henta meg på ferja! Var utrulig kjekt å sjå ho igjen.. går så lenge mellom kvar gang sidan vi ikkje går på same skule lenger.. :( Når vi kom heim skrudde vi musikken på fult og begynte med å sminke oss, fikse håret og tok på oss kjolane! Var nemlig på juleball i går. Det var eigentleg ikkje så gøy, men var koslig å vere med Camilla verfall! <3

Og sidan eg vart 16 på onsdagen lærekjørte eg litt i går før vi reiste på ballet. Gjekk mest i å kjøyre fram og rygge tilbake på ferjekaia.. Men i dag har eg vert på kjøyretur i 4 timar og 30 min! Er utrulig kjekt når eg får det til!

Her er litt bilde vi tok før vi reiste i går:

Meg og Camilla <3

Glad i deg <3

 

Silje

09122011 - video

09.12.2011
22:47

 

♥Signe

home

09.12.2011
10:13

Endelig, no satser eg berre på noken gode timer før vi skal reise heim og eg forhåpentligvis finner det eg har bestilft fra Nelly i posten. Gleda meg ubeskrivlig mykje, og kjem til å bli veldig deppa og gå inn i ein sørge periode visst ikkje det eg har bestilt passa. Men håp alltid på det beste!


goingane som også gleda seg til å reise heim (hjerte)

♥Signe

Frisøren

08.12.2011
17:28

 

Hei!

I dag har eg ver hoss frisøren å stripa etterveksten og klipte vekk det slitte håret. Vart ikkje så veldig stor forandring frå korleis det var før.. Kjøpte og ein hårkur til håret. Sidan eg stripa håret mitt blir det så tørt, så då er det ganske lurt å tilføre det fuktighet gjennom hårkur..

Når eg kom heim frå frisøren var Signe heime av meg! Ho hadde laga pannekake til oss :D Dei var super gode!

 


Hårkuren!

 

Silje

Gaver!

07.12.2011
23:44

Hei!
Fekk litt lite å gjere på så då fann eg ut at eg kunne legge ut bilde av det eg fekk i dag, no. :)

 


Stein "Tenker på deg"  frå Signe :D <3 Smykke og øyredobba frå Ove Johnny:D <3

 


Smykke frå Susann! :D <3

 


Hahaha.. Måtte berre ta da med.. xD Litt uheldig med lyset.. Rann stearin over heile fatet.. 

 

Ka synst du? :)

Silje

Super dag!

07.12.2011
22:21

Hei!
No sitt eg og Susann på rommet mitt og høre på musikk. Har hatt ein super bursdag i dag. Har fått mykje fint og berre kosa meg med gode venner! Eg og Susann lagde brownies ista, men dei vart litt harde av ein eller anna merklig grunn.. Kan vise deke nåke av det eg fikk, i måra.. Orka ikkje det nett no.

Vi har hatt langdag på skulen i dag.. Vanligvis pleie langdagane å vere super kjedlige, vi har kunn teoretiske fag og litt helsefag på slutten. Vi hadde vanlig dag dei første timane, men på slutten av dagen var vi med bygg klassen  og lærte dei HLR (hjerte-lunge-redning), stabilt sideleie, bandasjering og heimlich.

Eg rekna med at resten av kvelden går til musikk, snakking og skype!

 

Har ingen bilde frå dagen, så då blir det bilder frå google.. Litt kjedlig, men..


HLR

 

Stabilt sideleie

 Heimlich

 

Silje

Dale

06.12.2011
20:34

Hei!
No er det ikkje så veldig lenge sidan eg kom tilbake til Dale. Dagen i dag har gått i eitt frå eg stod opp til no. Har vert på utplassering på helsestasjonene i dag og.. Og det har vert ein super stressande dag, har hatt veldig mykje og gjere.. Dette  var siste dagen, så det er litt trist! Har vert utrulik kjekt å vere der. Kjem garantert til å savne det!

Når eg kom heim rakk eg kunn å ete middag og ta ein kjapp dusj før eg måtte reise med ferja. Eg bur jo saman med ein frå gamle klassen min og ei anna dame. Ho andre dama vi bur med hadde kjøpt førjulspakke til oss!! Fikk ei heil eske med snop!! Så tusen takk! :D

 


Eska med snop! :D

 


Alt snope som var oppi!! :D

 

Silje

Lillebursdag!

05.12.2011
21:11

Hei!
No har eg, mamma, pappa og Julie nett hatt ei lita bursdagsfeiring :P Eg har jo bursdag på onsdag, men sidan eg bur på hybel er eg ikkje heime på bursdagen min.. Hadde eigentleg tengt å feire litt i måra, men så fann vi ut at vi kom ikkje til å få tid til det, sidan eg skal på jobb og reiser opp til Dale i 6 tida. Kan heller ikkje feire i helga for då skal eg på ball og for overnattingsbesøk av Camilla! :D Så då måtte det bli i dag.

Fekk super mykje fint! Her er det eg fekk:

 


Oreokake! <3


Smoothiemaskin og toastmaskin! :D <3To ringa, smykke og øyredobbar <3 :D

 


Joggebukse og skjerf! <3

 


Lys og lysestakar! <3

 


Penga! <3

 

Litt dårlig kvalitet på bilda.. Deke kan jo gjette koffor..! Flink som eg er klarte eg å gløyme kameraet mitt i Dale denna gangen og! Lova at eg skal hugse det neste gang!

 

Ka synst du om gavene eg fekk?

 

Silje

 

Utplassering

05.12.2011
18:05

Hei!
I dag har eg vert på utplassering på helsestasjonen! Er kjempe spennande og lærerikt. Merka eg lære mykje meir av å vere på utplassering enn eg gjer av å sitte på skulen og høyre på det læraren seier. Mykje av det som blir sagt på skulen går inn det eine øyret og ut det andre.. Har og blitt meir sikker på at eg vil jobbe innan helse etter å ha vert på utplassering. Eg skal på utplassering i måra og, men det er siste dagen dette skulehalvåret. Etter nyttår skal vi på utplassering igjen, men då skal vi vere på ein ny plass.

No er eg nett ferdig å skrive logg frå dagen, så no skal eg slappe av med jul i blåfjell etter ein lang og spennande dag på jobb!

 Silje

elles?

05.12.2011
17:37

Hei och hallå! Har hatt nok ein fantastisk dag i utplassering her heime i Solund på sjukeheimen. Kan ikkje gjenta det nok: Å JOBBE MED MENNESKER ER DET FLOTTASTE EIN KAN GJERE!     Elles skjer det ikkje meir spennande ting her i Solund enn at det slår inn noken bølger, er heilt svart og lys i dei få husa som er på holmen.


klem linselusa

♥Signe

søndager

04.12.2011
21:04

Wola, enda ein ting eg lika som mangen andre missliker: søndager. Søndager kan til tider vere litt stress, det er nemelig då eg pleier å gjere alt eg ikkje har hatt tid til tidligare i veka. Men denne søndagen har eg berre gjort det eg vil - INGENTING. Og det har vert fantastisk!Elles bilder fra kvelden:♥Signe

2. søndag i advent!

04.12.2011
17:57

Hei!
Som eg sa tidlegare i dag har eg ikkje gjort nåke spessielt i dag. Har vandra rastlaus rundt i huset, også tok eg meg ein aldri så liten powernap på sofaen.. Har ikkje reist tilbake til Dale igjen heller, sidan eg skal på utplasserin både mandag og tirsdag! Det gledar eg meg til, er så mykje gøyare å vere i praksis.. Lære mykje meir av det enn å sitte på skulen..

No er adventlysa tent, og det er berre 20 daga til jul! Gleda meg! Eg er ikkje ferdig med julepakkane enda, men det nermar seg.. Har nokon få igjen! Og no skal eg snart sjå jul i blåfjell ilag med lillesøstera mi!

 


Adventslys :)

 

Hahaha.. x) Konsentret eller?

 

Silje

Søndag!

04.12.2011
14:33

Hei!
No sitt eg og ser på home and away på youtube, har ikkje så mykje anna å finne på. Søndaga er så kjedelige, er ingenting å finne på! Er eigentleg ganske trøtt.. satt opp heilt til klokka 06:30 på skype.. Og eg våkna faktisk litt over 10 heilt av meg sjølv! Skjønna ikkje korleis eg klarte det.. :P

//Google//

 

Silje

kjedsomheit på natta

04.12.2011
10:11

Veit dåke kva kjedsomhet på natta ved sengekanten fører til? Handling på nelly.com. Bestilte kjole, sko og ein ring! I og med at eg registrerte meg hos KupongKode fekk eg -100kr å betale! Anbefaler/ syns det er lurt å reistrere seg der , ein finner mange gode rabatter og fratrekk som ein kan bruke når ein kjøper ting på nett. Mindre å betale seier ikkje eg NEI TAKK TIL :-)


Gleda meg til posten kjem!

♥Signe

Kjole!

03.12.2011
22:47

Hei!
Har jo snakka ein del om kjolane eg har kjøpt frå nelly. No tengte eg at deke skulle få sjå meg i kjolane! :)
Så har Signe vert så flink og redigere bilda! Tusen takk, Signe! du er kjempe flink! :D


499 kr
299 kr

Ka synst du?

 

Silje

Weheartit

03.12.2011
20:53

Hei!
Var nettopp ein liten tur innom we<3it. Det er så mykje fine bilder der innpå! Fann nåken som gjedde meg litt meir julestemning. Får ikkje akkuratt så mykje av det været som er ute. Berre mykje vind og regn :( Gleda meg til snøen kjem, då får eg mest sansylig meir julestemning!
Ka synst du? :)

 

Silje

nye skoa

03.12.2011
20:22

Pengane eg fekk til bursdagen (tusentakk!) gjekk til nye vintersko - noke er verkeleg trengte. Etter det fuglane kvittra er livet i Dale hardt om vinteren. Skrekk og gru seier eg som har berre nokre få minusgrader i minnet som det verste.. Men visst det kjem over -10 grader, håper eg skoa forsatt haolder meg varm på beina.
Marc Bohan, min favoritt.

♥Signe

Kos!

03.12.2011
19:56

Hei!
No er chipsen og brusen komt på bordet, så no er det berre å slappe av og kose seg! Har ikkje nåke spessielt å gjere på, så trur kanskje eg skal sjå nåken episoder av home and away no, så får eg sjå om eg kjem med ei lita oppdatering seinare :)


M&M <3

 


Chips og dipp! :D

 

Silje

my good friend

03.12.2011
19:32

Eg har vert på besøk hos Lisa. Endelig blei det handling forran ord: vi må finne på noke!  Er lenge sida vi to har fått vere ilag. Meste parten av dagen har gått med til å snakke, noke som passa meg veldig bra. Det er fryktelig lett å finne noke å snakke om med Lisa, sida begge to er utadvent (positivt) som person.

Flink blogger som eg er (er ikkje det litt lov å sei?) tok eg med meg speilrefleksen for bloggen og for å ha noken bilde å mimre til - når eg sakna Lisa!

Hadde aldri testa gelè, frukostblanding og melk før - men det var digg!Nydlig!

wow. Blir alltid like fasinert når eg ser desse havblå auga!

hihi, kul eg?

♥Signe

alternativ header

03.12.2011
17:49

imenst vi venter bruker vi denne headeren :-)Slapp lørdag

03.12.2011
15:50

Hei!
I dag har eg berre slappa av. Har vert ein liten tur på butikken for å handle. Vi tok oss også ein liten tur innom besten og besta i dag, men besta var på jobb så eg fekk ikkje sett ho. Ser dei ikkje så ofte etter eg flytta på hybel.

Ellers har eg kunn slappa av på facebook og pakka inn nokon julegaver. Har ingen store planar for resten av dagen heller. Blir vel å slappe av med snop, jul i blåfjell og data!

 Silje

farlig farlig

02.12.2011
15:25


wææ, blir redd.. Ein ting er sikkert - eg hadde aldri gitt fra meg ringen min....

 

♥Signe

blondinepower

blondinepower 16, Fjaler
To blondiner som deler kvardagen sin med deke. Bloggen byr på utfordringane til to blondiner i kvardagen. Det er ikkje alltid like lett å ha ferre hjerneceller enn andre.... x) PS!! Nye bilder kvar jævla dag! :D

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits