Julestemning

30.11.2011
23:40

Hei!
Dagan i dag har gått i eitt sidan eg stod opp.. Hadde engelsktentamen 3 timar i dag. Trur faktisk det gjekk ganske bra, men det får eg no sjå når eg får den tilbake.. Etter tentamen pynta vi klasserommet til jul, og det vart super koslig! Vi brukte ganske lang tid på å pynte å henge opp adventspakkane, for då slapp vi vanlig time.. Når vi hadde pynta ferdig såg vi ein film, som eigentleg var litt trist..

Når skulen var slutt måtte eg ned på butikken og handle middag som vanleg. I dag vart det fiskebollar i kvit saus og poteter.. Eg er ekstremt dårlig til å koke poteter og har aldri laga kvit saus før, men det vart faktisk ganske godt. Det einaste negative var at potetene var fortsatt litt harde i midten..

Har og hatt besøk av Susann og Solbjørg i dag. Vi satt for det meste på rommet og snakka. Hadde det sjukt morsomt! Fann og ut at Susann skal sove av meg i måra, så då skal vi kose oss max!

 


Signe heng opp adventspakke i taket!


Ramona og Marte laga julelenker..


Solbjørg!
Julekalenderane til meg og Ove Johnny <3

Susann har det gøy.. Trudde eg skulle bli sprø..


Silje

fryd

30.11.2011
16:53

Etter ein tur på blomstertorget her i fagre Dale vart eit antikk-lignande-sølvfat og to lilla lys fra vidundelig kjøpt, samt to kvite lys og lillatelys frå kiwi.

småpynting med litt steina frå IKEA;

Noke av det finaste eg eiger

 

♥Signe

write

30.11.2011
08:06

God morgen til dåke! Det å voken opp til nyvaska hybel er berre heilt herlig!! I går blei det nytt innkjøp av lys og eit antikk-lignande-sølvfat, gleda meg til å vise dåke. Men no må eg lese igjennom noke styret som skal vere til engelsktentamen i dag, ønsk meg lykke til - for det trenger eg!chek: joggebukse, sjokolade og drikke.

♥Signe

Frisøren!

29.11.2011
20:16

I dag var eg nede å bestilte frisørtime neste torsdag 8. desember. Då skal eg klippe meg og stripe etterveksten, det gledar eg meg til! Er ei lita stund sidan eg var hos frisøren sist.. trur det var i slutten av august eller begynelsen av september. No begynner jo juleball sesongen, så det er litt greit å få fiksa seg på håret til den tid. Skal faktisk på eit juleball allerede dagen etter eg har klipt meg, altså fredag den 9. desember. Det skal bli kjekt, skal reise med bestevenninna mi Camilla og så håpa vi på at Susann og blir med!

 

Eller fekk vi ein haug med lekse og innleveringa på skulen i dag.. blir heilt sprø! Så dagen i dag har for det meste gått til lekse og innleveringa. Men no er Susann komt ned, så no skal vi ha kosekveld!

 


Teigning eg tegna på skulen i dag..


Signe <3


Marte <3


Bakterie greie vi gjorde på skulen..

 

Silje

eg er god nok

29.11.2011
16:06


Det blir bedre å lese med litt musikk!

Signe: korfor fekk eg ikkje bli ferdig? Korfor kan ikkje eg få vise kva eg kan? Værså snill, la meg få vise!

Det er ikkje få ganger at eg har fått følelsen av at eg ikkje gjer mitt beste, tanken river i meg. Mest av alt vil eg berre gje opp. Men eg klara ikkje å gje opp skulearbeidet, det vil sikkert gå bedre neste gang - berre eg legger meir arbeid i det.

Det er ikkje det at eg ikkje har gjort mitt beste, at eg har skulka eller at eg har brukt lite tid på skuearbeidet. Eg kunne sitte heime i timesvis. I perioda - kunne sitte med leksene frå 1500- til 2100. Men sjølv om det har gjort meg små-gal har det i grunn ikkje gjort meg noke, eg lika jo skulen, så at eg bruke lang tid på  gjere leksene heime var i grunn  og bunn ikkje det verste. Det verste var at eg mange gonga ikkje blei heilt ferdig på prøvane vi hadde og eg arbeida ikkje så fort. Men eg likte prøva, men eg blei ikkje ferdig. Eg likte å arbeide, men kom ikkje så langt som eg burde. Alle andre klarte å fulføre, men korfor ikkje eg?

Slik har eg hatt det i grunnskulen. Eg kan ikkje legge skjul på at eg har likt og forsett liker skulen - for det gjer eg. Men til tider har eg følt at skulen har misslikt meg. Men så byrja eg på Dale vidaregåande skule. Dette er ikkje tull: mykje forandra seg. 1 til 2 veker etter eg byrja på skulen hadde vi kartleggingsprøve i norsk. Resultatet av kartlegginga var ikkje så bra. Eg leste få ord i minuttet. Eg var heldig. Eg fekk hjelp. Eg og norsklæraren min byrja å fulle ut skjema om å få ein kartleggingsprøve hos PPT. Veka etter høstferien byrja eg på møte for å teste meg opp mot dysleksi.

For nokre daga sida fekk eg vite at eg ikkje har dysleksi. Problemet var at eg leser, men hovudsakleg arbeider seint. Ting tar lenger tid for meg å gjere. Og når eg leser fagstoff har eg ikkje problem med å hugse årstall, men å hugse det viktigaste istede for eit heilt begrep, det er vanskeleg for meg. Altså minnet mitt når eg les kan vere litt vanskelig, derfor er det lettare å lese ting sakte og fleire ganga.

Eg er ikkje berre heldig, eg er veldig heldig. Fra no av har eg utvida tid under prøvar, tentamen og eksamen. Men selfølgelig skal det ikkje vere utvida tid på innlevering, det er noke eg sjølv må ta meg av, og det går supert. Eg har fått muligheten til å vise kva eg kan - sjølv om eg bruker lenger tid. Eg kan hoppe i take, svinge meg og grine og le på samme tid. Etter alle desse åra, får eg endelig mulighet til å roe meg ned, sleppe å tenke på at eg må jobbe raskare, at eg ikkje får vist kva eg er god for - for det vil eg!

Signe

Prisesser og studenter

29.11.2011
08:03


Drømmen til ei prinsesse og ein student er mykje det same. Feil tenker du, rett tenker eg. Prinsesser har drømmen om å sitte oppe i eit tårn og nesten dør av kjedsomhet før dei blir redda av ein tapper (..og ikkje minst vakker) helt. Helten firer ned prinsessa av det øverste tårnet i det store, praktfulle og gamle slottet. Hindringen for helten er ein stor, rød drage med grønne auge som har som mål å drepe den tapre helten. Dragen misslykkas og helten vinner prinsessa! Men kva vinner prinsessa? Ein helt med eit glis (..og er veldig vakker*). Men kva meir? Det er prinsessa som må gi helten tittelen *prins*

Kva har dette med studentar å gjere? Studentar prøver å gjer sitt beste med skulearbeidet, arbeider langt om lenge for å nå fristen til innlevering, i tillegg til å sosialisere seg med venner, rydde rommet, lage mat og slik kan det fortsette mange linjer bortover. Studentanes innlevering/pugging har tatt tid og ein måtte kanskje ''ofre'' litt av den sosialetida. Men når ein får tilbake resultatet på prøve eller innlevering lurer ein virkelig korfor ein har orka å legge ned så mykje arbeid i ei slik oppgåve.

Så Prinsessa får helten - men må sjølv gifte seg med helten for at han skal bli ''prins''. Og studentane må arbeide med pugging til prøve eller innlevering, håper og forventer gode resultat, men resultatet blei ikkje så bra som ein ville. Begge to drømmer om å få noke til, men til slutt blir ikkje drømmen som forventa..

♥Signe

Susann

27.11.2011
23:46Hei!
Veldig oppfinnsom overskrift..! Nett no ligg eg i senga og har web med Susann og snakka på telefonen med ho.. Har snart snakka i 2 tima og 45 min... Har så mykje viktig å snakke om!

Ellers i dag har eg vert på julebingo.. Eg vann ingenting, som vanlig.. Men mamma vann ein kopp med sjokolade i! <3 I dag var det jo og første søndag i advent, så det nermar seg jul! Har ikkje fått nåke spssielt julestemning enda, men den kjem sikkert 1. desember når vi begynner med adventskalender og jul i blåfjell begynner på barnetv! Elska å sjå barnetv om jula, er så kosligt!! <3

Flink som eg er klarte eg selfølgelig å gløyme kameraet mitt, så har ingen bilder frå dagen..

//Google//


Gleda meg!

Fleire enn meg som elska barnetv om jula?

 

Silje

Bilde til julekort

27.11.2011
21:11

Denne helga har eg storkost meg heime i solund med søskena mine, mor og han far♥ ♥!  Vi også til eit(hundrevis) bilde av oss '' tre ungane'' som er tenkt til å bli brukt som julekort. Det er ei stund sida vi var så flinke til å få til eit julekort, dette er av dei skjeldne knips!


Eit av knipsa, kjem kanskje fleire bilder etterkvart?

♥Signe

Hjemsøkt

27.11.2011
00:16

Hei!

Sitt heilt aleine i stova og ser hjemsøkt på kanal FEM.. Er serriøst driiit skummelt! Trur kanskje eg må skifte kanal snart, ellers kjem eg ikkje til å få sove i natt..!

 


//Google//

Silje

Lørdag

26.11.2011
15:36

Hei!
Har ikkje gjort stort i dag, berre vert ein liten tur på butikken. Ellers har eg berre slappa av fram til no. Har ikkje nåken store plana for resten av dagen heller, anna enn å ete sport-lunch og drikke brus! Og så blir det vel ein liten web-samtale med Susann seinare i kveld, som vanlig.. Eg er egentlig ein person som ikkje klare å sitte i ro og gjere ingenting.. Må alltid ha nåke å gjere, men i og med at det ikkje er så mykje å finne på her eg bur har eg ikkje stort valg..

 Elska sport lunch sjokolade!! Eigentlig like eg nesten all sjokolade, er heilt avhengig. Men denna sjokoladen er ein av dei beste!

 

Susann og meg! <3

 

Silje

 

 

vakkert..

26.11.2011
15:24
♥Signe

i går

26.11.2011
14:48

Hei, hallå! Av og til tar det litt tid å blogge, spesielt når ein finner ut at haugen med lekser ikkje blir mindre, med mindre eg gjer noke med det sjølv. Eigentlig burde eg berre vert einsam på ferja slik som eg var i dag når Silje gjekk av. Når ingen var der, ikkje noke bruk av internett, så leste eg naturfag, ikkje mindre enn eit par sider heller.. Gubba-noha! Resultat i kjedsomhet på ein FREDAG.

♥Signe

Heime!

25.11.2011
21:03

Hei!
Tengte eg skulle oppdatere litt.. Eg kom heim frå Dale i 5 tida i dag, og då hadde kjolen min komt i posten. Eg skreiv eit innlegg for ei stund sidan om at eg hadde bestilt to kjolar frå nelly. Den eine kjolen var alt for stor, så måtte sende den inn å få den i xs.. Den er fortsatt litt stor, men den går.

Har og bestilt litt julepakka og pakka inn dei eg allerede har kjøpt. Så no er eg nesten ferdig med julehandelen, mangla berre eit par pakka no..

No sitt eg her og slappar av.. er ikkje så mykje anna å finne på!

 


Signe på veg til bussen etter skulen.. Haha, sjå all den bagasjen ho hadde med seg.. Sleit litt stakkar!

 

Kjolane frå nelly!


Silje

Chill..

24.11.2011
17:09

Heeeei!

I dag har vi hatt prøve i kommunikasjon og samhandling.. Hadde ikkje øvd så mykje, men trur da gjekk ganske bra.

No har eg besøk av Susann.. Vi sitt no her på kvar sin data og gjer ingenting. Har nett vert på butikken og kjøpt mønster og tyggis. Var og ein tur innom blomstertorget og kjøpte ein julepakke! Signe var ein liten tur innom før ho måtte gå på juleball-møte på skulen, sidan ho er med i elevrådet.

Hadde eigentleg planlagt å reise til Førde på nattope i måra ilag med Kristine og Signe, men da blir ingenting av.. Blir så mykje stress sia vi skal på utplassering på mandag. Så vi får ta det ein anna gang.  

 


Susann, Ove Johnny og meg <3

 

Silje

Breaking dawn!

22.11.2011
22:04

Heeei!
No har eg nett komt heim frå kino. Såg breaking dawn med Susann og Signe! Drit bra film, men veldig irriterande slutt.. Gleda meg til neste film kjem ut!

 
Silje

på farta!

22.11.2011
19:41

Er eigentlig på veg ut døra, men må blogge til dåke som er så herlige(♥♥)å følge denne bloggen som verken har fått header eller skikklig profilbilde! Meg og Silje må skjerpe oss med dette, det ar berre veldig lang tid med oss to.. Men no er meg og Silje & noken stk mennesker klar for Breaking down part 1!


Matbilde blei det også i dag!

Dagens middag: lasange, kvitløksbaguettar (har du tyggis til meg Katrin?!?!) og salat.

But now I have to hurry up!

♥Signe

det søte liv i Dale

21.11.2011
23:22

Det er like før auga lukker seg etter ein herlig dag. I natt blir det overnatting hos Katrin, noke som passer meg mitt i blinken. Kan ikkje sei at det er anna enn at det er fantastisk å vere på overnatting hos ho. Når eg kjem er ho klar med kyllingsalat og råmelkspudding.

Akkuratt no kjem eg frå ein herlig dusj med enda herlige produkter som min kjære bestis er eigar av. Redken. Sjampo, balsam og hårkur, samt ulike kremmer - mhm!
Katrin har så masse produkt frå dette merket, kunne velge og vrake, heldigvis viste ho meg kva som var lurt at eg brukte. Hadde det vert eg som skulle funne ut kva for eit av produkta eg skulle bruke hadde eg stått der enda..

God natt bestisen min & alle dåke andre!

No skal det bli godt å sove i ei stor seng(hjerte,hjerte), i motsetning til dei kanppe 80cm(?) eg har på hybelen..

♥Signe

er du like glad i

21.11.2011
11:38

Av og til så braker det oppi hodet mitt. Kva andre seier, meiner og ikkje forstår. Denne gongen skal vi inn på vekt, vennskap, mat og trenining!

For og vere heilt erleg syns ikkje eg sjølv at eg verken verdens penaste eller verden styggaste (sist nevnde syns nok noken). Eg er heilt ok, heilt meg. Eg trener 2-5 ganger i veka. Då føler eg at det går mykje betre, eg får betre konsentrasjon, bedre søvn, humør og eg bleir meir fornøgd meg meg sjølv. Det er også lettare å unne seg noke ''godt'' uten å tenke '' dette burde eg ikkje ha ete''. Når det kjem til mat har eg eit heilt normalt kosthald, trur eg. Det som eg har som utfordring er å drikke mykje og berre vatn!

Eg har venner som ser meg for den eg er, og ikkje har forhåpninger om at eg skal endre meg. Uten gode venner hadde eg ikkje fått støtten eg trengte til å forme meg til den personen eg er i dag. Eg har funne ut at det er mykje ein kan vere missfornøgd med, men av og til kjem stunda der ein må akseptere at ein har andre meiningar, personligheit, hårfarge og kroppsfarsong.

Når det kjem til vekt er det flaut, og det er skummelt å vege for lite eller for mykje forhold til ''alle dei andre''. Men korfor skal vi eigentlig vere redd for å sei vekta vår? Er vi meir glad i eit mennekse som er 52kg enn eit som er 76kg? Er vi det!?

Signe

Brann-Lillestrøm!

20.11.2011
23:43

Heei!
No er eg nett komt heim frå Bergen. Eg og pappa har vert på Brann-Lillestøm kamp i dag, og Brann vann 2-0! Detta var den siste heime kampen i år, og når sesongen er slutt skal tre av brannspelarane slutte.. Dei som skal slutte er:

 


Bjarte Haugsdal <3

 


Bjørnar Holmvik <3

 


Håkon Opdal <3

Litt bilde eg tok før kampen start:

Silje

akkuratt som 4.klasse dette

20.11.2011
15:02

Det er godt å vite at eg klarte å mestre å lage 1/3 måltid. I går feila eg på å lage skillingsboller og sukssesterte, i dag meistra eg å lage middag. Middagen besto av salat surret med spagetti og ein god kvitløksdressing. Så hadde eg kotteletter som hadde blitt stekt saman tomater, oliven, olje, eple og soltørkatomater - nam blei det!

Dette innlegget minner meg om 4.klasse der vi på mandagane måtte fortelle kva vi hadde gjort i helga. Eg hugsa ikkje kva eg hadde gjort - derfor sa eg kva eg hadde ete . med masse detaljer... Mat kan vere enkelt til tider!latter, ha ein finfin dag alle saman!

♥Signe

berre eit tips

19.11.2011
21:53


Har brukt store deler av morningen til å finne ut kva eg vil ha. Anbefaler dåke å gjere det same, berre eit lite tips :-)

♥Signe

Camilla!

19.11.2011
18:42Hei!
I dag har eg vert ein liten tur på besøk til Camilla. Var kjempe kjekt å sjå ho igjen, blir så lenge mellom kvar gang etter at eg flytta til Dale. Vi har ikkje gjort nåke spessielt, slappa av og snakka mykje!

 

Gammalt! Tok da før eit juleball i fjor..

 

Silje

need to love them, I do in any case it

18.11.2011
23:25

Ein skulle ikkje tru det, men eg er forelska i eit  skopar! I går var eg på bikbok og såg dei finefine sko som høyrer til i Jenny Skavland sin kolleksjon. Og no teker eg på dei, nesten konstant. Men korfor blei eg forelska i eit sko par som har ein hel som har høgda til himmelen? Eg har veldig korte bein (ryggen min er sikkert over 1m, og resten er bein -og med tanke på at eg er 165,5 er ikkje det mykje til bein eg har. Derfor blir beina laaaange med desse skoa) you only need to love them, I do in any case it

.

♥Signe

Gratulere med dagen Signe!! :D

17.11.2011
14:31

Gratulere så mykje med 16 års dagen Signe!! :D <3 Håpa du får ein super dag i Førde med meg og Solbjørg :D

 


Kjempe glad i deg søta mi :D <3

 


Signe og meg <3

 

Silje

tidlig bursdag

17.11.2011
07:39

Det var ein tidlig morning med meldingar og besøk! Beste Katrin kom inn døra og fekk meg opp av senga. Ho hadde med seg gave OG KAKE! Så då blei det kake til frukost - kjem til å få sukkersjokk!
no blir det masage, JAAAA

Kjempe glad i deg Katrin (hjartehjarte)

Signe

melding frå sofaen

16.11.2011
23:09

Hei! For ein super dag det har vert i dag, ikkje minst har eg fått gjort både engelsk og naturfag leksene til fredag, noke som tilsvara at eg kan ta det chill i morra. Dagen i dag har sust forbi saman med bestisane Silje og Katrin. Vi har storkost oss med kyllingsalat og lekser, er ikkje studentlivet heilt herlig?
nam

herlig, chill

takk til pro fotograf Ove Johnny Engesæter

No gjenstår det berre at eg rydde og tar ein god dysj før eg finner fram til målet: seng - kjem til og sovne før eg treffer puta. Sov godt♥♥

♥Signe

Baby!!

16.11.2011
16:43

Hei!! No er eg og Signe nett komt opp på hybelen til Signe. Har hatt langdag i dag, så var ikkje ferdig før halv 4. No skal Signe lage litt kyllingsalat til oss, etter vi har ete skal vi jobbe litt med ei engelskframføring vi skal ha på fredag. Og sidan eg var til kjeveortopeden forige fredag må eg få forsøksloggen til Signe frå eit forsøk dei hadde i naturfagen.

Som deke sikkert har fått med deke går eg og Signe på helse og sosial i Dale. På skulen har vi to baby dokker, som fungerar nett som ein ekte baby. Den må bli mata, skifta bleie på, vuggast, den må rape, og vi må passe på nakken. I går hadde eg og Marte med oss kvar sin baby heim. Det var kjempe spennande, men og litt slitsomt. I starten var det ganske vanskelig å finne ut kvifor den skreik, men etter kvart vart det mykje lettare.

Har heller ikkje sove så veldig mykje i natt.. Babyen sovna ca 23:30 i går, og sov til klokka var ca 05:00.. Etter det skrik den nesten heilt til klokka 07:00..

 


Signe og meg <3

 


Meg og babyen :D

 


Babyen..

 

 

Silje

god natt

15.11.2011
22:09

 ♥Signe

besøk av meg

15.11.2011
20:54

Enelig er det kveld i staua/kjøkkenet/sengekammeret og eg har fått besøk av Katrin, Silje, Solbjørg og baby-dokka-Elise. Her skjer det ikkje stort større enn at eit tvprogram rullar over fjernsynet ( LED 37' 2011, my love). Elles er vi så heldige at dokka-Elise korkje griner av at ho må bytte bleie, drikke, rape eller bli byssa på. Dokka- Elise sover - og endelig godt er det!

♥Signe

Dale

14.11.2011
22:54

Idag har eg vert på utplassering på helsestasjonen, og det var veldig spennande som vanlig. Eg var ferdig på jobb klokka 16:00, og kom heim rundt 16:30. Då hadde eg litt meir enn ein time på å ete middagn og pakke før eg måtte reise opp til Dale igjen, så det vart litt stress. Bussturen var kjempe koslig, satt med Sigen, vi snakka og hørde på musikk heile veien.

No har eg nett hatt besøk av Susann. Vi har ikkje gjort nåke spessielt, har kunn slappa av og vert ein liten tur ned på esso.

 


Susann og meg <3

 

Silje

Farsdag

13.11.2011
20:00

Gratulere så mykje med farsdagen, pappa!  Glad i deg <3

 Silje

goe-ungen

13.11.2011
19:21

Denne helga har vert kjempe koslig. Eg har kosa meg ilag med onkel sin familie. Sida eg skal på utplasering i morra, måtte eg heim til vakre Solund. I morra blir det litt travelt, først utplassering før turen går vidare til Dale! Gleda meg til i morra, full fart er noke eg for det meste synes er kjempe gøy!Blant anna har eg kost meg med ho her i helga, goe-fadderungen♥♥

Signe

vakker kvinne

13.11.2011
13:43


Hayden Panettiere - er ein kjendt skuespiller med ei høgde på 1.55 m. Eg synes ho er ufattelig vakker, faktisk verdas flottaskte kvinne! Sjå det smile!!!

Signe

Dagen i dag

12.11.2011
22:20

Heei!

Idag våkna eg til at lillesøstra mi banka på døra mi og spurde om eg skulle vere med til Knarvik og kjøpe bursdagspresang til ei ho skulle i bursdag til, og det ville eg selfølgelig. Så då var det å komme seg ut av senga og gjere seg klar til å reise. Akkuratt når vi skulle til å gå kom posten med ein pakke frå nelly, og det var jo kjolane eg bestilte forge søndag!!

Når vi endelig hadde komt oss i bilen og køyrd eit stykke, møtte vi på isbilen som hadde køyrd utfor veien fordi det var så glatt. Då vart det eit stopp for å hjelpe han opp på veien igjen. Og sidan vi var så snille å hjalp han fekk vi gratis is!!

Når vi endelig kom oss til Knarvik fekk eg handla ein del julepresangar, men ingenting til meg sjølv idag..Det er ganske deiligt å ha komt i gang med julehandelen, pleie alltid å begynne i siste liten, så håpar eg får kjøpt alle presangane tidelig i år..

På vei heim reiste vi ein liten tur innom besten og besta som hadda laga vafflar til oss <3

Og no er eg nett komt heim frå Ingrid.Vi har hatt ein liten kose kveld med taco, sjokolade og mykje snakking heime av ho.

Her er litt bilde frå dagen:


Isbilen etter den hadde komt seg på veien igjen..


Systa klar for pysjamarparty <3


Taco <3

 

♥Silje

 

aktiv lørdag

12.11.2011
17:25

Denne dagen kan eg ikkje klage over at eg har sitte inne og lurt på kva eg skal ta meg til. I dag har eg storkost meg med å ha ein aktiv dag! Hadde ein super fin (*og litt forblåst*) tur opp på eit fjell og seinare vart det trilletur med fadderungen min.

Har byrja med litt innleveringa til tysdag, no gjennstår det berre å blir heilt ferdig - men det skjer ikkje i kveld! Eg skal nemelig kose meg med famile denne herlige kvelden, og det håper eg du også gjer :-)

♥Signe

hode & hals

11.11.2011
21:57

No som høsten har sigd og vi nærma oss vinteren med store skritt merka eg at øyrene og halsen varsler forandring på årstida og eg legger godt merke til at eg fryser i større grad enn før.

Då er det vell på tide å finne fram hua, skjerf, hansker og nasevarmer for den skyld visst du skulle ønske det!

Eg for min del har ikkje vert hue-elsker. Har vell brukt hue, men det er ikkje til ei så stor grad som mine kjære øyrer ønsker.. Derfor har eg funne ut at i ÅR skal eg vere snillare med meg sjølv, eg skal finne ei god hue - og ha som mål å bruke den!


No må eg berre finne hua, og ikkje sjå på dei nydlige skjerfa/halsane som fristar veldig. Det er supert kor mykje eit/ein skjerf/hals kan gjere eit antrekk betre - og kor lett det er å bruke det! Korfor kunne det ikkje vert like lett å bruke HUE??

 
Signe

klokka 11.11 den 111111

11.11.2011
19:00

Endelig kom den etterlengta fredagen. Denne dagen går fortast av alle dagane heile veka. Ettersom det er heile hundre år til datoen 111111 kjem ''tilbake'' tok vi (hovudsakleg meg og Marte Elise) mange bilder slik at vi kunne mimre tilbake om hundre år!

Dei to siste timane hadde vi cooper test, noke eg hadde grua meg til gjennom heile dagen. Men det gjekk overraskande bra og er veldig stolt av det eg har klart å prestere. Sorry, er ikkje meininga å skryte - eller foresten, eg må få lov litt når eg ENELIG meistra noko!


Bilde tatt kl. 11.11 den 111111, kult?

Vi hadde mattematikk


Lunch <3

finaa!
Marte Elise farga håret i går, i følge ho er det blitt gult.. Eg ser ikkje det!Inger Anne

Takk Marte, kva hadde eg hatt å blogga om utan di ''kamera knipsing''?? Tell me!

Meg og Marte Elise er kul, vi lika å tru det vertfall...

 

♥Signe

Kjeveortopeden

11.11.2011
16:29

Heei!

No er eg nett komt heim frå Bergen, har vert til kjeveortopeden som eg sa i går. Fekk ikkje av strengen idag heller, men det nermar seg. Har hatt strengen i litt over eit år no, så er ganske lei, men tannlegen sa at eg skulle få den av før jul, så håpar det blir neste gang..

 

Vart ikkje så mykje handling idag, men her er nåke av det eg fekk kjøpt

PS! Dårlig kvalitet på bilda.. Gløymde kameraet mitt igjen på hybelen.

 

Genser frå Gina Tricot: 199 krLoreal sin true match fondation: 109 kr på HM.


Fekk og kjøpt farsdagspresang og ein bursdagspresang til Signe <3

 

♥Silje

NY jakke

10.11.2011
21:14

Eg var akkuratt blitt ferdig med leksene så kom bestis-Katrin. Etter ein liten halvtime gjekk vi ned på Kroa I Dale for å sjå catwalk der KLE blei presangtert. Det var eit veldig bra show, med flinke modellar som viste fram klea på ein god måte. Midt i under visninga var det servert enkel mat -  tapas&kaker. Det einaste eg sakna var musikk! Yeah, hadde aldri trudd eg skulle sjå catwalk i Dale, så mykje feil ein kan ta.

Etter show'et fekk vi rabattkort på 50%, gjentar 50%!! Då blei det invistert i ei ny jakke. Og ettersom eg var vågal og prøvde ei skinnjakke ville også Katrin prøve den fine jakka, endte opp med at det var to jenter med kvar si skinnjakke som gjekk ut av butikken, smil vi har gjort ein god deal!


Ordinær pris 599,- etter rabatt 299,50,-

♥Signe

here i go again

10.11.2011
18:16

Jada, enda ein finger å telle med på kor mange blogger eg har hatt. Men denne gangen blir det litt aneledes. Silje og eg har eit veddemål om å blogge fram til sommaren, og vi begge hater og tape eit veddemål. Selvfølgelig håper vi begge på å ha bloggen lenge.

Vi håper og innbiller oss at dette kan bli ein veldig bra blogg. Vi har mykje bra humor som vi gjerne vil dele med dåke gjennom tekst, bilde og video.

♥Signe

Heime

10.11.2011
17:12

Heeei!

No er eg komt heim frå Dale, skal til kjeveortopeden i måra, så det vart ei kort skule veke på meg.

No har eg nett ete kylling og ris, og skal berre ein liten tur på butikken for å kjøpe shampoo og balsam. Etter det skal eg berre slappe av resten av kvelden.

 


Kjekt å vente på ferja..

Silje

BLOGLOVIN

09.11.2011
22:35

Velkommen til min blogg!

09.11.2011
22:30

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

blondinepower

blondinepower 16, Fjaler
To blondiner som deler kvardagen sin med deke. Bloggen byr på utfordringane til to blondiner i kvardagen. Det er ikkje alltid like lett å ha ferre hjerneceller enn andre.... x) PS!! Nye bilder kvar jævla dag! :D

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits