i love you

31.10.2012
21:01


Savna deg vesla mi, Johanna ♥ 

NY HEADER

28.10.2012
21:28

VI HAR FÅTT OSS NY HEADER! Synes den er kjempe fin, og STOR TAKK TIL CAMILLA som har laga den til oss! Vi lika deg godt Camilla!


Kva syns du om den nye headeren?

 

♥Signe

kos

28.10.2012
21:14

Er komme heim til Solund etter ei finfin helg i Bergen saman med Silje, Dingen og Jørgen. Var super kjekt å vere med gjengen i Bergen.

I morra skal byrja ein to vekers utplassering som eg har vore så heldig å få i heimetenesta her heime i Solund. Gleda meg veldig til å prøve noko nytt. Til no har eg berre vore i praksis på sjukeheimar - noko som eg har likt ganske godt! Så håper dette blir like kjekt!


Fast car - Taio Cruz

♥Signe

leve endå

20.10.2012
23:58

Leve endå faktisk! Ligna ikkje meg at det blir silk?

... wow så mykje som har skjedd på 10 dager! 1) eg har kjøpt meg ny mobil, Iphone 4s!    2) Eg og Silje har oppdaga snapchat og er fulstendig hekta. 60% av batteriet på iphonen ryker med til snapchat.

Elles har det nesten vore prøve kvar dag den siste veka tillegg til jobbing og innleveringar. På fredag var det så godt å komme heim at eg feira med å legge meg kl. 2000 og sov til 0900 dagen etter - 13 timar (!). Trur aldri eg har sove så godt og så lenge.♥Signe

kle deg

10.10.2012
15:03
 ♥Signe

Berlin

10.10.2012
12:11
 
Kjenner eg savner Berlin når eg er tilbake på desse bilda frå 10.klasse!

♥Signe

jge - tysdagsanbefaling

09.10.2012
18:23

Kom over ein veldig fin blogg, bloggen til Johanne! Johanne blogger om livet som utveksstudent i USA. Veldig søt jente som byr på humor, fine bilder og godt lesestoff. Anbefaler dåke ein tur innom denne bloggen. ♥Signe

glad jente

09.10.2012
14:48

Image and video hosting by TinyPic

 ♥Signe

orkide

08.10.2012
17:37

¢¾Signe

kort hår

08.10.2012
13:27

Ettersom eg hadde hastepakking i går, gløymte eg ladaren til skulepc min.. Men eg har jo den gamle aceren heime, så eg tok det ikkje så tungt. Har sett igjennom bildemappene mine og er har eg funne masse artig. Fann bilde frå runt 2 år (??) sida. Då hadde eg ein del kortare hår forhold til eg har no. Hårfargen min var vedig mørk då bilde blei tatt, fordi bilde var tatt om vinteren og eg hadde vell hatt i litt glansvask. Men slik var altso håret mitt før:


 He-he! Var veldig lett å stelle håret når det var så kort, hmmmmm.

♥Signe

eg måtte låne mobilen din

06.10.2012
21:53


Vi har ein kjempe fin kveld begge to. Men det ser ut til at eg må passe meg i framtida, hehe!

♥Signe

it's not me, it's you.

06.10.2012
17:45


Once upon a time I overheard some people said; ''you can kill people with your eyes''. My eyes have not kill anybody... yet

♥Signe

it does not feel like the same home anymore.

05.10.2012
20:18

Då er det visst haustferie. Denne helga skal eg bruke til å jobbe, lese litt lekse og sjå på tv. Silje er allereie reist heim, og eg kjenner eg savna ho veldig. Det er litt sånn: Our home is where my and your heart is. If your heart is out of the house, it does not feel like the same home anymore.. Men eg skal nok overleve (håper eg) dei to neste dagane før det blir heimtur på meg om. Det skal bli så bra å komme heim til familien min igjen, mangla berre store sytsa mi som ikkje kjem heim pga. studie i Bergen (lei seg fjes). Når ho kjem heim og, så blir det heilt supert!

Forresten så var det ganske bra på Sandane. Ørjan har utrulig kule venna som virkelig er noken glad gutta. Og EO-samlinga var spennande den og. Vi hadde ein del debatta om skulestrukturen og vi fekk virkelig uttale oss om korleis vi ønska å ha det.


Silje blinksa alltid på bilde, så ho har fått seg kontaktlinser.. DRIT FEITE KONTAKTLINSER

♥Signe

It's nothing that you do, no it's nothing you say

03.10.2012
13:42

Hei! I dag er det langdag = skulen til halv fire. Vi har til no løyst oppgåver og vore på Helse og sosialbygget og arbeida med hygeine og å redd opp senger. Den siste timen har vi hatt lekse time, fekk gjort unna ei innlevering til fredag. Men hei, i dag reiser eg og Silje til Sandane for å delta på elevorganisasjonsamling på Firda vgs i morra. Krysser fingrane for masse bra informasjon og at det blir lærerikt! Men korfor reiser eg og Silje? Eg har nesten som ''plikt'' å delta på dette møte fordi eg eg elevrådsleder, altså eg blir delegat (=trur det heiter det, eg får stemmerett og talerett) og eg har med meg to observatørar deriblandt Silje (som har talerett).
Fine jentene mine


♥Signe

if nothing...

02.10.2012
13:17

klart i kråkeslottet

01.10.2012
18:20

No håper eg snart at vi er klar for å filme korleis vi har det inni kråkeslottet vårt! I går kom mamma med kjøkkenbord og lampe. Og Silje har fått med seg skrua - så i kveld skal vi forhåpentligvis få skrudd opp TV'en der den høyrer heime (VEGGEN). Var så heldig at eg fekk eit stort bilde av Silje i dag, sånn skulebilde. Føle meg litt som ''ei mamma'' sida eg vart så hoppande glad og ramma inn bilde med ein gang eg fekk det. Har også plassert bilde midt i staua slik at alle som kjem på besøk kan sjå det.

♥Signe

blondinepower

blondinepower 16, Fjaler
To blondiner som deler kvardagen sin med deke. Bloggen byr på utfordringane til to blondiner i kvardagen. Det er ikkje alltid like lett å ha ferre hjerneceller enn andre.... x) PS!! Nye bilder kvar jævla dag! :D

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits