hårfargar

30.09.2012
15:40

Kom over ei kjempe kult nettside som heiter taaz.com! Der kan ein gjere ein makeover på seg sjølv. Eg valde å endre hårfargen, og lurer litt på kva dåk synes om 'ekspremiteringa mi. Eg syns faktisk det var kult med rødtone i håret mitt - kanskje det er det neste nye for meg i haust/vinter?

Kva syns du passa meg best? 1, 2, 3, 4, 5 eller 6?

Signe

skulebilde

29.09.2012
13:42

Hei! Dagen starta med ein god frukost saman med familien min. Etterpå har eg sitte i sofakroken og skrive kåseri, engelsk artikkel og litt andre småting som eg må få ferdig til til helga er over. Kvn heldigvis seiet meg ferdig med det meste, men skal gjere litt små justeringa i morra.  Lettare å sjå feila sine over tid, er det ikkje?

Når eg kom heim i går var skulebilda mine endeleg komme! Eller dei er vell komme for ei stund sida, men eg har ikkje vore heime dei siste helgene - så eg såg dei fyst no. Bilde var eg i grunn fornøgd med, det var iallefall betre enn skulebildet i fjor -> ikkje at det skule så mykje til akkuratt då... synes sjølv at eg har forandra meg litt på eit år!

♥Signe

wild and 20 years

29.09.2012
10:25♥Signe

 

home

28.09.2012
13:05I dag skal vi heim begge to til kvar vår lille bygd! Skal bli digg å komme heim der maten slepper å bli laga av oss.. mamma og pappa♥♥♥ Berre to tima igjen av skulen også er det helg!

♥Signe

litt av eit liv

26.09.2012
23:23


Tips: trykk på tannhjulet for å få betre kvalitet på filmen!

♥Signe

It's not a miracle you need

26.09.2012
18:25

Dagen i går gjekk så utrulig fort at eg rakk ikkje heilt over å skrive eit ok innlegg med tekst. Det som skjedde i går var at eg, Valgjerd, Adrian og Amanda reiste inn til Høyanger for å samarbeide med fire elevar  der - Kristin, Anna, Mari og Robert. Vi samarbeidar om ein prosjekt om å lage ein film frå næringsreisa vi var med på i slutten av august. Vi har alle på kvar vår kant filma, bilde og opptak, og resultatet er at vi har mange timars tur vi kan velge mellom å ta med i ein kort film på rund 5-7 min. Er ikkje så lenge til fristen for å gjere klar denne filmen går ut, så vi må jobbe mykje dei neste to/tre veken for å få den ferdig - men eg gleda meg faktisk til å sjå resultatet. Vi som laga filmen vil selvfølgelig at den skal vere fengande for ungdom og ein ny-vri for dei som er litt eldre! Kanskje ein film for alle?

Dagen i dag byrja med at vi fekk besøk på helse og sosial bygget (der vi øver oss på praktiske ting, reie opp senger, lage mat, vaske osb...). Det var rundt ti menneske som var på ei næringsreise, og vi var den heldige klassen som fekk presangtere kva vi holdt på med og kva vi gjorde i timane. Eg måtte snakke litt om elevrådet, er ikkje kvar dag ein finner ein elevrådsleder som går helsefagarbeider - dei fleste elevrådsledarane pleier å vere frå studiespesialisering. Men det var faktisk veldig kjekt å halde eit kort foredrag for dei ti menneska som var på besøk hos oss - dei var veldig smilande og stilte spørsmål


♥Signe

høst hår?

25.09.2012
21:59

♥Signe

we got a baby

24.09.2012
21:07


Tips: trykk på tannhjulet for å få betre kvalitet!!!

♥blondinepower

baby

24.09.2012
19:20

Fyst og fremst vil eg seie: GRATULERER MED DAGEN TIL PAPPAEN MIN SOM FYLLER HEILE 50 ÅR!

I dag har eg og Silje fått med oss ei lita baby dokke heim som heiter Ivar. Dokka skal vi ha heilt til i morra - og eg håper det blir ei rolig natt...... Ivar byrja å skrike når han skal ha mat, skal skifte bleie, må rape eller bli bussa. Vi må alltid registrere ved eit armband vi har på oss til ei kvar tid. Då setter vi armbandet bak ryggen til Ivar, og etterpå prøver vi å finne ut kva vi må gjere.


Har filma og tatt litt bilde frå min og Silje sin ''mammatilværelse'' så får sjå om eg klarer å lage ein liten filmsnutt av det!

♥Signe

Redda dagen!

22.09.2012
19:51

I dag har eg og Signe vaska og rydda heile huset! Vi har til og med tatt ut det store teppe i stova og rista det, og det var ikkje ein lett sak. I tillegg til å vaske heile huset har vi vaska kle, men plutselig stoppa vaskemaskina å gå og vi stod der og visste ikkje kva vi skulle gjere! Etter nokon timar fann eg ut at eg måtte sjekke sikringsskapet og då var det berre ei sikring som hadde gått ned. Dermed hadde eg redda denna dagen og! No har vi tent i lys og satt fram snop, so no er det berre å vente på ein gjeng som kjem på filmkveld.♥Silje

PEOPLE

22.09.2012
19:20Skilt frå Kremmerhuset.

♥Signe

skillingsboller

20.09.2012
22:18


Daniel er ikkje så glad i å bli tatt bilde av....

... ikkje Gard heller...

mmmmmm! I kveld blei det skillingsbollar

Signe

handling og persienne

19.09.2012
22:38

Dagen her i hus starta som vanlig med ein bedre frukost med eggerøre og brødmat. Så trakka eg på meg støvlane og tok på bergansjakka sida det ikkje går at å bruke ei anna jakke fordi det regne så og sei 95% av tida. På skulen hadde vi helsefremjande arbeid og prosjekt til fordjupning heile dagen. Då øvde vi på ulike stillingar hjerneslagpasientar kan sove på - t.d. sitte, ligge på lam side, ligge på den friske sida. Vi lagde også brosjyrer og øvde på mange vanskelege ord som har to bokstava i forskjell, men betyr to vidt forskjellige ting.

Oppturen var då vi reiste til Førde ilag med Gard.  I Førde blei det handling av nye chill kle, sko og eit super fint skilt frå kremmerhuset! Etter kvart blei vi svoltene -> så vi stakk på peppes og bestilte ein pizza, yumi!

Då vi kom heim fekk eg hjelp til å skru opp persienna mi, så no slepper eg vokne kl 0600 om morningen pga. lyset ute!!
♥Signe

ikkje alltid like lett å vere blond

17.09.2012
21:11

Eg hadde akkuratt gjort reint glassfatet for sterain og var i gang med å prøve å få henge opp persienne på rommet mitt. Så skulle Silje blåse ut lysa i staua og det var slik..

Signe: Silje vær forsiktig no......
Silje: (blåste ut to lys): SIIIIGGGGNEEEE!!
Signe: nei, kva skjedde no???

SILJE HADDE BLÅS SLIK AT DET VAR STEARIN OVER HEILE BORDET PLUSS GLASSFATET!!


Sjå det triste fjeset...

og eg som akkruratt hadde fiksa det fatet...

Men vi holdt faktisk på å le oss i hel av heile hendinga. Og etter litt vasking var det vekke!

♥Signe

details in our house

16.09.2012
12:00Syns?

♥blondinepower

vi to frå no

15.09.2012
18:54

Dagen i dag har gått med til å rydde og stellt i stand huset, hengt opp gardiner, skrudd i hope bord og vaska kle. Grunnen til dette er at det ikkje lenger skal bu tre jenter her, men to, eg og Silje. Katrin flytter nokre hundre meter bort og bu i si eiga leilighet. Grunnen til at det er blitt slik er at vi passar best som vennar og ikkje sambuarar vi tre. Så eg og Silje har i dag fått hjelp av foreldra hennas til å skru opp salongbord og tv-benk. Blei også ein del innkjøp - blandt anna lykt ved siden av peisen, roser, glass/metall fat, lys og korg. Vi vil ikkje vise resultatet endå, men om ikkje så lenge kan dåke kanskje få litt snikfoto!

Men sjå dei fine bilda som blei tatt av Silje i går:

♥Signe

love you

14.09.2012
18:20♥Signe

cool at school

14.09.2012
12:19♥Signe

 

work out

10.09.2012
21:14


Pleie ikkje skrive om kortid eg har trena, men i dag gjere eg det! Er litt teit å legge det ut når eg aldri har noko fast mønster på kortid eg trena... Men i dag blei det altså slik! Skulle eignetlig legge ut bilde av min treningsbuddy Valgjerd, men ho sletta visst bilda når ho såg på dei? Vi hadde det iverfall kjempe kjekt på treningsrommet jogging på mølla pluss litt styrketrening - kjempe bra til å vere mandag spørr du meg.

♥Signe

today

10.09.2012
12:13

♥Blondinepower

fall

09.09.2012
12:27


♥Signe

#ein av mine favoritt blogger

08.09.2012
16:58

sesjon del 1

07.09.2012
19:48

Denne veka blei det ikkje så mykje blogging som eg hadde håpa på. Har hatt lekser, og jobb og mine gode venner som eg har brukt tida mi på. Men no når det er helg og eg er komme heim til Solund.

I dag låg det eit brev med merka ''forsvaret'', som var ei innkalling til sesjon 1. Syns faktisk det er fryktlig vansklig å svare på spørsmåla. Feks: ''Hvordan er kondisjonen din, om du sammenligner deg med jevnaldrende av samme kjønn?'' Mye bedre, like god, dårlig osv... Blir litt småredd for å sette meg i verre eller betre lys enn eg er! Det skal ikkje vere oss 95'arar! Iallefall når eg ikkje veit kva eg skal svare. Også må eg måle vekta mi, sida eg ikkje er sikker på tallet..


eg berre måtte....

♥Signe

nye kjolar på veg

07.09.2012
19:27

Sida eg ikkje har så mange kjoler, tenkte eg at det kunne vere lurt/fint å kjøpe seg ein. Men så fann eg TO kjolar som eg synes var fantastisk fine, så eg bestilte like godt begge to! Desse har eg funne på nelly, og krysser fingrane for at størrelsen passer.. Kva syns dåke?

♥Signe

Dongerivest

04.09.2012
20:56


Åh, den heilt nydlige dongerivesten eg fekk av Martemor

♥Signe

Inspo!

02.09.2012
19:25


¢¾Silje

hardt å vere jente

02.09.2012
18:39

Fredag var det tid for skulebilde. Og vi veit vell alle at jenter trenger ein del tid til å gjere seg klar til ein så stor ''hending''. Ikkje berre skal foreldra ha eit bilde i lommeboka og ei på veggen, men skulebildet av oss skal og brukast i katalog frå skuleåret. Og tenk berre over kor mange som kjem til å sjå i den?


Vi på helsefagarbeid har to tima gym på starten av fredagen, så vi pesa oss blei gode å røde i kinna før vi hasta oss vidare til garderoben for å dusje. Hår og sminke måtte vi haste oss bort til skulen for å fikse. For vi var ikkje heilt sikker på kortid vi skulle ta bilde. Men å finne eit bad borte på skulen som ikkje var overbokka, var litt verre! Men heldigvis klarte vi til slutt og finne eit ledig eit.

Vi har ikkje fått noko mld om at bilda er lagt ut enda, så når vi får det skal eg prøve å få lagt ut bilda av meg og Silje sitt skulebilde. Silje sitt bilde vart bra, mitt derrimot såg eg så vidt.. Så blir spennande å sjå!♥Signe

søndag

02.09.2012
16:05

Hei! Ein fin og rolig søndag i huset. Vi har tørka støv, vaska og sett på X-antall vaskemaskiner med tøy. Også har vi kost oss med spagettie og kjøttdeig til middag. Elles sitte vi godt til rette i sofaen med teppe og dyne, og fyr i ovnen. Silje ser på ein serie, mens eg følger spent med på fotballkampen mellom Liverpool-Arsenal. Håper jo Liverpool vinner!♥Signe

blondinepower

blondinepower 16, Fjaler
To blondiner som deler kvardagen sin med deke. Bloggen byr på utfordringane til to blondiner i kvardagen. Det er ikkje alltid like lett å ha ferre hjerneceller enn andre.... x) PS!! Nye bilder kvar jævla dag! :D

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits