HAFS +H

30.08.2012
22:44

Etter næringsreisa sitter eg faktisk igjen med nye idea, kva nokon av kommunane gjere betre enn andre og kva kvar av kommunane er best på. Å besøke seks ulike kommuna på to daga, få omvisning og høyre på bedrifte og private persona som verkeleg brenner for sitt arbeid i sin kommune - er interessant! På dette tidspunktet kunne eg t.d. endt opp på Hydro eller Byrknes auto fordi det var så kjekt å sjå kor dyktig arbeid og god kvalitet desse bedriftene leverer.

Blei også kjendt med herlige jenter frå Høyanger. Kristin kjente eg frå før og eg var heldig og bli kjent med Anna og Mari. Tre herlige jenter

Litt fleire bilder frå turen:

 


Valgjerd og Anna!

Valgjerd, Kristin og Mari!

Adrian og Amada / det hauggamle ekteparet!

♥Signe

Fordelar med sammbuar!

30.08.2012
22:43

Som deke/dåke sikkert har fått med deke/dåke, er vi blitt sammbuarar! Vi har det veldig bra og håpar det forsetter slik, noko vi trur det vil. Så no tenkte vi å fortelle nokon av fordelane og ulempene med å vere sammbuarar! Vi gjer for det meste det meste ilag, og her er noko av dei:

Positivt:

  • Gode frukosta
  • Nokon å plage på
  • Dele på å ta med skulebøker heim
  • Gjere lekser ilag
  • Få andre til å gjere arbeid du ikkje gidde å gjere
  • Alltid nokon som er der å passar på deg, held deg med selskap og forstyrrar deg når du prøver å sjå Grey's anatomy!
  • Nåken som passa på at du rekke skulen
  • Og ein heil del andre viktige ting som kjem etter kvart!

 

Negativt:

  • Problem med å fordele sokkar etter dei er vaska

 

 


Meg og deg, babe <3

♥Blondinene

Signe er på tur

28.08.2012
18:56

Gårsdagen gjekk slag i slag noko som førte til at det ikkje blei tid til blogging. I dag er eg på næringsreise rundt om i HAFS &Høyanger. Eg og 5 andre frå Dale vgs og 4 frå Høyanger vgs har fått tilbudet om å vere med på denne næringsreisa. Arbeidet vi gjer på næringsreisa er at vi filma, tar bilde og  spør spørsmål- som vi skal bruke til dokumentasjon. 

Vi har besøkt Bioforsk i Fjaler, Vestervon og fiskeindustri i Bulandet og ein svipptur innom Solund der det vart servert gullerotkate og vi fekk høyre om kajakka og Solund mat.  No er vi akkuratt ferdig å høyre på eit foredrag om Byrknes Auto. 

Vi er komme fram til siste stoppet vårt for denne dagen, Skjerjehamn, før vi skal vidare til Høyanger og Hyllestad i morra. Og her skal eg, Amanda, Valgjerd, Anna, Kristin og Mari sove i natt:
Opp til hemsen...


Oppe på hemsen 

Den fine staua!!

Signe

more blond

25.08.2012
11:51

Eg og min kjære sambuar (sambo) tok oss tid til å stripe håret mitt på torsdagskveld. Det tar enormt lang tid å få ut håret av dei små hulla i hetta! Men med Silje sin gode tolmodigheit gjekk det ekstremt bra. Vi rakk til og med fargen i håret då vi plutselig fekk besøk og då blei samtalen slik:
Signe: fint???
besøk; ohmmm, eh, det ser ikkje bra ut no, men det blir sikkert bra etterpå.

Kan du tenke deg å sjå dette, berre med farge i:

Musklane til Silje som ho fekk etter å bære handleposa...

Sommaren 2012!

25.08.2012
11:25

Denna sommaren har vore ein av dei beste sommarane eg nokon gang har hatt! Har opplevd så utrulig mykje spennande, møtt mange herlige mennesker og sist, men ikkje minst har eg tjent litt penga!

Sommaren min starta med at eg, Camilla og Henrikke endelig skulle ta turen til Malta på språkreise med STS. Noko vi hadde venta på i litt under eit år! Det var ein fantastisk opplevelse som starta i Oslo der vi møtte leiarane våre og dei andre norske i gruppa vår. Vi måtte også ha ei overnatting på Gardemoen airport hotel, det vart ei lang natt med lite søvn og mange store forventningar til dei tre vekene vi hadde foran oss. Det vart ein tidlig morgon på oss og ein lang flytur med mellom landing i Frankfurt. Når vi endelig landa i Malta vart vi godt tatt imot av nokon hyggelege STS-ledera som ga oss ein del informasjon. Etter det vart vi kjørt med buss til Ramla bay, som var hotellet vi skulle tilbringe tre fantastiske veker på.
Eg har fått oppleve så mykje på desse tre vekene. Vi var blant anna på mange strandutflykter, disco to ganga i veka, speedboat, gocarting, skumparty, beach games, shopping, treasure hunt og mykje, mykje meir! Dei tre vekene vi hadde i Malta gjekk alt for fort! No er det berre å glede seg til Reunion i Liseberg i oktober.

Vil verkeleg anbefale alle å reise på språkreise. Er verkeleg ein opplevelse for livet!

 

Ellers har eg jobba tre veker på eldresenteret i Brekke og vert ei veke i Tenerife med familien. Var veldig koselig å ha ei veke i syden med familien. Den veka gjekk til å ligg med basenge og sole seg og berre nyte livet med familien før det var tilbake til kvardagen. Vi var også på besøk til mormor i nokon daga, noko som var veldig koselig. Ser ikkje ho så ofte sia ho bur så langt vekke, så er veldig kjekt å besøke ho når vi har muligheten til det.

 

Har ikkje fått alle bilda frå turen enda, så får heller vise fleire seinare, men her er litt bilder frå Malta:


Flyturen ned! :D


To herlige jenter som nett har landa i Malta! <3


Ramla bay, hotellet vårt! <3


Båttur!


<3


Blue lagoon! <3


Peters pool!

 


Solnedgang <3

 


Klarte til og med å få diplom for Disco dancer of the STS summer 2012!


Numero uno! <3

 


Gocarting! :D

 


Skulen!

 


Meg og Henrikke <3

 


Meg og Camilla <3<3

 


Miss it! <3

 

Litt bilder får Tenerife:Eit av dei 4 basenga på hotellet!

 


Glad i deg lille systa mi <3

 


<3
Båttur!

 

 


Spania! <3

 


:D

 ♥Silje

innkjøp 23/08-2012

23.08.2012
22:57

blondinepower

blondinepower 16, Fjaler
To blondiner som deler kvardagen sin med deke. Bloggen byr på utfordringane til to blondiner i kvardagen. Det er ikkje alltid like lett å ha ferre hjerneceller enn andre.... x) PS!! Nye bilder kvar jævla dag! :D

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits