handletur med overraskelse

24.07.2012
00:51

Eg sov sju minutt ekstra i dag og det var nok til at eg fekk litt kortare tid til å fikse  mitt  trøtte tryne før eg og mamma reiste til IKEA i Åsane. Eg har ikkje vore på det nye sentere, som  minst var dobbelt så stort som det tidligare IKEA senteret. For å vere heilt erlig likte eg betre det gamle, blir litt redd når ting blir for stort. 


kommode - klokke - sengesett


Elles handla eg og mamma litt ting før vi reiste heim igjen. Men då vi nærma oss huset til Silje bestemte vi oss for at vi kunne ta oss ein rask tur inn for å helse på Silje & CO. Stakkars Silje visste ingenting, så når eg plutselig sto i gangen i huset hennar, og ho kom ut i gangen såg eg eit stort og sjokkkert smil. Også klemte vi kvarandre. Klisshistorie? Men eg hadde ikkje sett ho på 4 veker, og eg har verkeleg sakna det mennesket. 

design endringer

21.07.2012
14:34

Etter lang tid er vi tilbake! Men bloggen kjem ikkje til å vere i skikklig bruk før rundt august (viss silje er med då). Designet skal gjerast om frå å vere eit gratisdesign til eit meir personlig design, og det tar tid for ei blondine! Håper DU vil følge bloggen vår når vi byrje å blogge for fult!

Det blir spennande blogg, spesielt sidan vi to blondinene skal bli sambuarar - to blondiner? Du høyrte rett!blondinepower

blondinepower 16, Fjaler
To blondiner som deler kvardagen sin med deke. Bloggen byr på utfordringane til to blondiner i kvardagen. Det er ikkje alltid like lett å ha ferre hjerneceller enn andre.... x) PS!! Nye bilder kvar jævla dag! :D

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits