Signe er på tur

Gårsdagen gjekk slag i slag noko som førte til at det ikkje blei tid til blogging. I dag er eg på næringsreise rundt om i HAFS &Høyanger. Eg og 5 andre frå Dale vgs og 4 frå Høyanger vgs har fått tilbudet om å vere med på denne næringsreisa. Arbeidet vi gjer på næringsreisa er at vi filma, tar bilde og  spør spørsmål- som vi skal bruke til dokumentasjon. 

Vi har besøkt Bioforsk i Fjaler, Vestervon og fiskeindustri i Bulandet og ein svipptur innom Solund der det vart servert gullerotkate og vi fekk høyre om kajakka og Solund mat.  No er vi akkuratt ferdig å høyre på eit foredrag om Byrknes Auto. 

Vi er komme fram til siste stoppet vårt for denne dagen, Skjerjehamn, før vi skal vidare til Høyanger og Hyllestad i morra. Og her skal eg, Amanda, Valgjerd, Anna, Kristin og Mari sove i natt:
Opp til hemsen...


Oppe på hemsen 

Den fine staua!!

Signe

2 kommentarer

Susanne Eines

29.08.2012 kl.12:33

så fint!

blondinepower

30.08.2012 kl.22:24

Susanne Eines: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

blondinepower

blondinepower

16, Fjaler

To blondiner som deler kvardagen sin med deke. Bloggen byr på utfordringane til to blondiner i kvardagen. Det er ikkje alltid like lett å ha ferre hjerneceller enn andre.... x) PS!! Nye bilder kvar jævla dag! :D

Kategorier

Arkiv

hits