Sommaren 2012!

Denna sommaren har vore ein av dei beste sommarane eg nokon gang har hatt! Har opplevd så utrulig mykje spennande, møtt mange herlige mennesker og sist, men ikkje minst har eg tjent litt penga!

Sommaren min starta med at eg, Camilla og Henrikke endelig skulle ta turen til Malta på språkreise med STS. Noko vi hadde venta på i litt under eit år! Det var ein fantastisk opplevelse som starta i Oslo der vi møtte leiarane våre og dei andre norske i gruppa vår. Vi måtte også ha ei overnatting på Gardemoen airport hotel, det vart ei lang natt med lite søvn og mange store forventningar til dei tre vekene vi hadde foran oss. Det vart ein tidlig morgon på oss og ein lang flytur med mellom landing i Frankfurt. Når vi endelig landa i Malta vart vi godt tatt imot av nokon hyggelege STS-ledera som ga oss ein del informasjon. Etter det vart vi kjørt med buss til Ramla bay, som var hotellet vi skulle tilbringe tre fantastiske veker på.
Eg har fått oppleve så mykje på desse tre vekene. Vi var blant anna på mange strandutflykter, disco to ganga i veka, speedboat, gocarting, skumparty, beach games, shopping, treasure hunt og mykje, mykje meir! Dei tre vekene vi hadde i Malta gjekk alt for fort! No er det berre å glede seg til Reunion i Liseberg i oktober.

Vil verkeleg anbefale alle å reise på språkreise. Er verkeleg ein opplevelse for livet!

 

Ellers har eg jobba tre veker på eldresenteret i Brekke og vert ei veke i Tenerife med familien. Var veldig koselig å ha ei veke i syden med familien. Den veka gjekk til å ligg med basenge og sole seg og berre nyte livet med familien før det var tilbake til kvardagen. Vi var også på besøk til mormor i nokon daga, noko som var veldig koselig. Ser ikkje ho så ofte sia ho bur så langt vekke, så er veldig kjekt å besøke ho når vi har muligheten til det.

 

Har ikkje fått alle bilda frå turen enda, så får heller vise fleire seinare, men her er litt bilder frå Malta:


Flyturen ned! :D


To herlige jenter som nett har landa i Malta! <3


Ramla bay, hotellet vårt! <3


Båttur!


<3


Blue lagoon! <3


Peters pool!

 


Solnedgang <3

 


Klarte til og med å få diplom for Disco dancer of the STS summer 2012!


Numero uno! <3

 


Gocarting! :D

 


Skulen!

 


Meg og Henrikke <3

 


Meg og Camilla <3<3

 


Miss it! <3

 

Litt bilder får Tenerife:Eit av dei 4 basenga på hotellet!

 


Glad i deg lille systa mi <3

 


<3
Båttur!

 

 


Spania! <3

 


:D

 ♥Silje

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

blondinepower

blondinepower

16, Fjaler

To blondiner som deler kvardagen sin med deke. Bloggen byr på utfordringane til to blondiner i kvardagen. Det er ikkje alltid like lett å ha ferre hjerneceller enn andre.... x) PS!! Nye bilder kvar jævla dag! :D

Kategorier

Arkiv

hits