er du like glad i

Av og til så braker det oppi hodet mitt. Kva andre seier, meiner og ikkje forstår. Denne gongen skal vi inn på vekt, vennskap, mat og trenining!

For og vere heilt erleg syns ikkje eg sjølv at eg verken verdens penaste eller verden styggaste (sist nevnde syns nok noken). Eg er heilt ok, heilt meg. Eg trener 2-5 ganger i veka. Då føler eg at det går mykje betre, eg får betre konsentrasjon, bedre søvn, humør og eg bleir meir fornøgd meg meg sjølv. Det er også lettare å unne seg noke ''godt'' uten å tenke '' dette burde eg ikkje ha ete''. Når det kjem til mat har eg eit heilt normalt kosthald, trur eg. Det som eg har som utfordring er å drikke mykje og berre vatn!

Eg har venner som ser meg for den eg er, og ikkje har forhåpninger om at eg skal endre meg. Uten gode venner hadde eg ikkje fått støtten eg trengte til å forme meg til den personen eg er i dag. Eg har funne ut at det er mykje ein kan vere missfornøgd med, men av og til kjem stunda der ein må akseptere at ein har andre meiningar, personligheit, hårfarge og kroppsfarsong.

Når det kjem til vekt er det flaut, og det er skummelt å vege for lite eller for mykje forhold til ''alle dei andre''. Men korfor skal vi eigentlig vere redd for å sei vekta vår? Er vi meir glad i eit mennekse som er 52kg enn eit som er 76kg? Er vi det!?

Signe

5 kommentarer

Juliane

21.11.2011 kl.11:43

Bra sagt(skrive)!

Stine

21.11.2011 kl.11:45

Veldig bra skrevet :)

hvzl - makeup og annet

21.11.2011 kl.13:35

bra skrevet!

Helene

21.11.2011 kl.19:34

åååhr, slutt å tull Signe!

Du e verdens penaste, sånn e da berre!! end of discussion!

loveu <3

Katrin

22.11.2011 kl.20:22

Bra skreve :D <3

Skriv en ny kommentar

blondinepower

blondinepower

16, Fjaler

To blondiner som deler kvardagen sin med deke. Bloggen byr på utfordringane til to blondiner i kvardagen. Det er ikkje alltid like lett å ha ferre hjerneceller enn andre.... x) PS!! Nye bilder kvar jævla dag! :D

Kategorier

Arkiv

hits